Verzendkosten en retour

Verzenden

Boven de 75 euro is verzenden gratis binnen Nederland. De verzendkosten zijn in Nederland altijd 4,95, ongeacht het gewicht. Als je in België woont, zijn de verzendkosten gratis boven de 100 euro. De verzendkosten onder de 100 euro bedragen altijd 8,75. Alle pakketten worden verstuurd via PostNL.

Producten die op voorraad zijn, probeer ik zo snel mogelijk te verzenden, dit zal vaak binnen enkele dagen zijn. Ik probeer bestellingen binnen twee weken af te handelen. Echter, als u stoffen of onderdelen uitkiest die ik speciaal moet laten komen of bestellen, dan verzend ik alle producten in één keer en wordt de termijn dus langer. Ik probeer altijd zo snel mogelijk bestellingen af te maken. Mocht de verzendtermijn langer worden, dan zal ik dit per mail laten weten.

Herroepingsrecht

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@braveboef.nl.Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Uitzondering maatwerk

Producten die u via deze webwinkel koopt worden op maat volgens de door u ingevoerde specificatie gemaakt. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.

© 2018 - 2024 Braveboef | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel