Uitleg

Patronen
De meeste patronen zijn van Brindille and Twig. Vaak pas ik een patroon net wat aan. Een bredere boord, een ronde zoom, net een model even wat verleggen. Je herkent de B&T-patronen aan het gele olifantje linksbovenin. Sommige patronen ontwierp ik zelf, die herken je aan het Braveboeflogo. Ik wil meer patronen zelf gaan maken, maar dat kost tijd!

Wasvoorschriften
Stoffen blijven het mooiste als je ze op 30 of 40 graden wast. Ik was alle stoffen voor ik verwerk, zodat er weinig tot geen krimp meer optreedt. Stop kleding niet in de droger en let op felle kleuren en denim-stoffen: doe die alleen bij kleding met dezelfde kleur in de was. Wasverzachter ben ik zelf voorzichtig mee en gebruik ik eigenlijk nooit. Het kan irritatie opwekken bij je kleintje en niet alle stoffen kunnen er goed tegen.

Prijzen voor kledingstukken
De prijzen gelden voor alle kledingstukken van 44 tot en met 116.  Vanaf maat 92 komt er twee euro bij, ivm groter stofverbruik. Voor artikelen die lange mouwen hebben, komt er één euro extra bij, behalve bij de items die standaard een lange mouw hebben, daar betaal je gewoon één vaste prijs. Heb je een wat dunnere stof, dan wordt het een shirt, zijn het dikkere stoffen dan is het een sweater.

Levertijd
Mijn streven is om binnen twee weken te leveren. In verband met mijn andere baan én twee kids, kan het zijn dat het soms net iets langer duurt. Dit zal ik dan altijd terugkoppelen.

Verzendkosten
Verzendkosten binnen Nederland zijn altijd 4,95. Verzendkosten naar België zijn altijd 8,75. 

© 2018 - 2024 Braveboef | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel